producció commercial utopic

  • Realització: Albert Barceló
  • Direcció de Fotografía: Pol Turrents
  • Producció: Sara Chuang i Natàlia Bertran
  • Productora: Utopic
  • Agency: Umbilical Minds

CAT: Rodatge i pintura, combinar dues de les coses que més m’agraden, és un luxe.

Sempre és un repte entrar en un projecte quan ja està avançat però, en aquest cas, que vaig haver de substituïr a la cap de producció, la Sara, una setmana abans del rodatge, tot va ser fàcil i ens vam entendre perfectament. Gràcies a ella i a l’Abert i l’Oriol d’Utòpic, la productora.

Dues localitzacions en un dia, una d’elles l’estudi del pintor David Casallachs al barri Gòtic de Barcelona i l’altra, l’agència i client Logic-design al Poblenou, van sumar moltíssim a l’estètica i objectiu del producte i, sobretot, al desenvolupament del dia.

Gràcies al Pol Turrents per la bonica feina d’il.luminació i al Marc Anglès pel meravellós atrezzo dels espais, va ser un plaer descobrir la teva visió, veure com treballes i intercanviar valoracions de com col.locar els elements. Amb l’actriu, la Laura Baixauli, era la segona vegada que coincidíem en poc temps i vam tornar a riure i a passar-nos-ho molt bé treballant. Quin plaer els projectes tan cuidats estèticament! Gràcies!

ESP: Rodar y pintar, combinar dos de las cosas que más me gustan, es un lujo.

Siempre es un reto entrar en un proyecto cuando ya está avanzado pero, en este caso, que tuve que sustituir a la jefa de producción, Sara, una semana antes del rodaje, todo fue fácil y nos entendimos perfectamente. Gracias a ella y a Abert y Oriol de Utopic, la productora.
Dos localizaciones en un día, una de ellas el estudio del pintor David Casallachs en el barrio Gòtic de Barcelona y la otra, la agencia y cliente Logic-design en el Poblenou, sumaron muchísimo a la estética y objetivo del producto y, sobre todo, al desarrollo del día.
Gracias a Pol Turrents por el bonito trabajo de iluminación y a Marc Anglès por el maravilloso atrezzo de los espacios, fue un placer descubrir tu visión, ver cómo trabajas e intercambiar valoraciones de cómo colocar los elementos. Con la actriz, Laura Baixauli, era la segunda vez que coincidíamos en poco tiempo y volvimos a reír y a pasarlo muy bien trabajando. ¡Qué placer trabajar en proyectos tan cuidados estéticamente! ¡Muchas gracias!.