producció tv show «està passant» tv3

  • Direcció: Toni Soler i Jaume Buixó
  • Cap de producció: Sílvia Sáiz
  • Producció: Minoria Absoluta

CAT: «Lo bueno, si breve, dos veces bueno». No estaria gaire d’acord amb aquesta frase popular, però, en aquest cas, sí ho aplicaré a aquest post, «poques paraules i ben dites».

Potser perquè és massa recent, potser perquè ha estat molt intens i, segurament, per totes dues coses alhora, em costa posar paraules, més enllà de les ja dites aquests dies, per explicar com ha estat la bonica oportunitat de fer d’ajudant de producció del programa «Està passant» de TV3.

Com moltes de les coses bones d’aquesta vida va arribar de cop amb un «Pots començar aquesta tarda?» i, sense pensar-ho gaire, vaig dir: «Sí, vull». L'»Està passant» acaba demà 23 de juny de 2022 la seva cinquena temporada en pantalla i això vol dir que, moltes de les persones amb les que em vaig trobar, fa cinc anys que es veuen les cares quatre dies a la setmana nou mesos l’any…

Just entrar a la redacció ja vaig sentir que l’energia m’acollia; segons després amb les primeres mirades i paraules es confirmava, i, després d’haver-me presentat als companys i companyes començava a treballar amb elles com si ho hagués fet el dia anterior.

A nivell de feina, en aquest cas, a banda de les tasques habituals de producció, vaig endinsar-me al món dels drets d’autor del material audiovisual no propi que es fan servir al programa i a fer-ne les atribucions. Preparar les gravacions del esquetxos del dia (això sí, amb un màxim de quatre hores de marge… XD), assistir a l’assaig del programa i verificar els canvis, i gaudir, gaudir i gaudir d’absolutament TOT el que és preparar i viure un programa en directe.

Com a cirereta del pastís vaig participar com a actriu en alguns d’aquests esquetxos d’humor i també va ser molt divertit. En trobeu el recull aquí.

Estic agraïdíssima i citaria a totes les persones amb les que m’he relacionat però, com que no és possible, sí vull fer esment un especial a: la Sílvia Sáiz per la seva confiança i a l’Ana Elías per ser la millor companya que es pot desitjar (gràciessss amb el cor), al Jaume Buixó per TOT, ha estat un plaer gegantí compartir sala de control amb tu i veure’t treballar, a les Gemma’s, al Jordi, al Manel, al Javi i al David, sou molt guais, gràcies Enzo per la teva calidesa i Roger per la teva dedicació (ets molt gran!).

Gràcies enormes al Jair Domínguez per fer-me sentir tan bé les estones que hem compartit. Feliç d’haver tornat a coincidir amb l’Òscar Andreu, ets súper guai com a persona i com a professional, i GRÀCIES Toni Soler per tot el que dones de tu cada dia tant al públic com a totes les companyes i companys d’equip.

Gràcies per fer-me sentir A CASA.

ESP: «Lo bueno, si breve, dos veces bueno». No estaría demasiado de acuerdo con esta frase popular, pero, en este caso, sí la aplicaré a este post.

Quizás porque es demasiado reciente, quizás porque ha sido muy intenso y, seguramente, por ambas cosas a la vez, me cuesta poner palabras, más allá de las ya dichas estos días, para explicar cómo ha sido la bonita oportunidad de hacer de ayudante de producción del programa «Està passant» de TV3.

Cómo muchas de las cosas buenas de esta vida llegó de repente con un «¿Puedes empezar esta tarde?» y, sin pensarlo mucho, dije: «Sí, quiero». «Està passant» termina mañana 23 de junio de 2022 su quinta temporada en pantalla y eso significa que, muchas de las personas con las que me encontré, hace cinco años que se ven las caras cuatro días a la semana nueve meses al año…

Nada más entrar en la redacción ya sentí que la energía me acogía; segundos después con las primeras miradas y palabras se confirmaba, y, después de haberme presentado a los compañeros y compañeras comenzaba a trabajar con ellas como si lo hubiera hecho el día anterior.

A nivel de trabajo, en este caso, aparte de las tareas habituales de producción, me adentré en el mundo de los derechos de autor del material audiovisual no propio que se utiliza en el programa y en hacer sus atribuciones. Preparar las grabaciones de los sketches del día (eso sí, con un máximo de cuatro horas de margen… XD), asistir al ensayo del programa y verificar los cambios, y disfrutar, disfrutar y disfrutar de absolutamente TODO lo que es preparar y vivir un programa en directo.

Como guindilla participé también como actriz en algunos de estos sketches de humor y también fue muy divertido. Aquí podéis ver una muestra.

Estoy agradecidísima y citaría a todas las personas con las que me he relacionado pero, como no es posible, sí quiero mencionar especialmente a: Sílvia Sáiz por su confianza y Ana Elias por ser la mejor compañera que se puede desear (graciassss con el corazón), a Jaume Buixó por TODO, ha sido un placer gigantesco compartir sala de control contigo y verte trabajar, a Gemma’s, Jordi, Manel, Javi y David, sois muy guais, gracias Enzo por tu calidez y Roger por tu dedicación (¡llegarás muy lejos!), a toda la sala de post-po, graciasss por ser tan buenos conmigo.

Gracias enormes a Jair Domínguez por hacerme sentir tan bien los ratos que hemos compartido. Feliz de haber vuelto a coincidir con Òscar Andreu, eres súper guay como persona y como profesional, y GRACIAS Toni Soler por todo lo que das cada día tanto al público como a todas las compañeras y compañeros del equipo.

Gracias por hacerme sentir en CASA.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.