Producció TV «SEXBAND»

  • Producció Executiva: Eva Merseguer i Marta Ribalta
  • Direcció: Eva Marín
  • Realització: Aïda Torrent
  • Cap de producció: Natàlia Bertran
  • Productora: Sidecar Media

Des del novembre del 2022 fins el febrer del 2023 hem estat preparant i rodant SEXBAND, «Un programa de sexe per aprendre molt i escandalitzar-se poc.», que s’emet els diumenges al migdia per la 2 de RTVE en català. 13 capítols de 30 minuts de durada. Aquí trobeu els capítols estrenats fins avui: https://www.rtve.es/play/videos/sexband/

Estic feliç i orgullosa d’haver-ne estat la cap de producció i aviat desitjo tenir temps per poder escriure una mica sobre el tema, mentre, unes imatges que ho diuen bastant tot. GRÀCIES Marta per donar-me aquesta oportunitat i per confiar en mi en TOT des de l’inici.