Producció CINE «La Vampira de barcelona»

  • Direcció: Lluís Danés
  • Direcció de Fotografia: Josep M. Civit
  • Direcció de Producció: David Masllorens
  • Cap de Producció: Gisela Remolins
  • Productora: Brutal Media & Filmax

CAT: Durant els mesos de desembre de 2019 i gener del 2020 es va rodar la pel.lícula «La Vampira de Barcelona» a Martorell, on hi vaig treballar de runner de producció i auxiliar al set.

Aquesta va ser la meva primera experiència «behind the scenes», perquè fins llavors només havia participat en projectes audiovisuals com a actriu. Vull i tinc que agraïr-ho, en primer lloc, a l’Alèxia Ródenas, que ha estat i és la meva «mecenes» en aquest sector i en proposar-me coses que em canvien la vida per sempre… i, en segon, a la millor Cap de producció jefa/compi que es pot tenir, la Gisela Remolins.

  • La pel.lícula va guanyar el Gran Premi del públic a la millor pel.lícula i el Premi a la millor pel.lícula al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Sitges 2020.
  • I va rebre 14 nominacions als Premis Gaudí 2021, entre elles, a la Millor Direcció de Producció, i se’n va endur 5: Premi a la Millor Pel·lícula, Millor Direcció Artística, Millor Vestuari, Millors Efectes Visuals i el Premi al Millor Maquillatge i Perruqueria.

Va ser un plaer immens i un gran aprenentatge cadascun dels dies d’aquest rodatge. Vaig gaudir moltíssim veient la Bruna Cusí i el Roger Casamajor treballar i concentrar-se, i agraeixo a la vida haver-me fet coincidir en cos i ànima amb la Nora Navas. Tots els companys i les companyes d’equip, Maquillatge, Art, Quique (So!!), l’Ivan, en Lluís… Gràcies a totes!

De tots els projectes sempre t’endús més que amistats, però d’aquest… vaja, d’aquest em vaig endur una nova vida encara sense saber-ho… Gràcies Vampira!.

ESP: Durante los meses de diciembre de 2019 y enero de 2020 se rodó la película «La Vampira de Barcelona» en Martorell, donde trabajé de runner de producción y auxiliar en el set. Esta fue mi primera experiencia «behind the scenes», porque hasta entonces sólo había participado en proyectos audiovisuales como actriz. Quiero y tengo que agradecerlo, en primer lugar, a Alèxia Ródenas, que ha sido y es, mi «mecenas» en este sector y en proponerme cosas que me cambian la vida para siempre… y, en segundo lugar, a la mejor Jefa de producción/compi que se puede tener, Gisela Remolins.

  • La película ganó el Gran Premio del público a la mejor película y el Premio a la mejor película en el Festival Internacional de Cine Fantástico de Cataluña, Sitges 2020.
  • Y recibió 14 nominaciones a los Premios Gaudí 2021, entre ellas, a la Mejor Dirección de Producción, y se llevó 5: Premio a la Mejor Película, Mejor Dirección Artística, Mejor Vestuario, Mejores Efectos Visuales y el Premio al Mejor Maquillaje y Peluquería.

Fue un placer inmenso y un gran aprendizaje cada uno de los días de ese rodaje. Disfruté muchísimo viendo a Bruna Cusí y Roger Casamajor trabajar y concentrarse y agradezco a la vida haberme hecho coincidir en cuerpo y alma con Nora Navas. Todos los compañeros y compañeras de equipo, Maquillaje, Arte, Quique (Sonido!!), Ivan, Lluís… ¡Gracias a todas!
De todos los proyectos siempre te llevas más que amistades, pero de éste… vaya, de éste me llevé una nueva vida aún sin saberlo. ¡Gracias Vampira!.