Art TV Show «Nit de Nits»

  • Direcció i Direcció Artística: Lluís Danés
  • Directora de Fotografia: Anna Molins
  • Coordinació d’Art: Carles Berga
  • Cap de Producció: Sara Chuang
  • Productora: Brutal Media

CAT: Al novembre del 2020 vam enregistrar a la sala La Paloma de Barcelona 4 programes especials dedicats a les festes de Nadal per TV3. Com a ajudant del Carles Berga, el coordinador d’art, vaig estar en tota la pre-producció buscant referències i elements per a la decoració i l’atrezzo de tots els sets que havíem de muntar i van ser 9 dies de rodatge molt bonics i molt intensos.

Et fet de rodar en una sala com La Paloma jugava molt a favor en la majoria de coses, però també era un handicap per a unes altres, sobretot a l’hora d’organitzar els espais per guardar material, preparar sets, efectes de pluja de neu i confetti…

En aquest cas vull agraïr moltíssim al Carles Berga tot el que vaig aprendre aquells dies. La vida sempre ens posa a les persones adequades a prop perquè puguem fer les passes endavant que ens toca fer i, aquest projecte al seu costat, va ser un abans i un després per mi, en molts aspectes. Gràcies gegants també a l’Anna Molins, per les hores caminades juntes i per ser tan guai, és molt bonic descobrir noves amistats. I gràcies, de nou, al Lluís Danés, per aconseguir tanta màgia amb cada projecte que fa i permetre que hi sigui present.

ESP: En noviembre de 2020 grabamos en la sala La Paloma de Barcelona 4 programas especiales dedicados a las fiestas de Navidad para TV3. Como ayudante de Carles Berga, el coordinador de arte, estuve en toda la pre-producción buscando referencias y elementos para la decoración y el atrezzo de todos los sets que teníamos que montar y, posteriormente, fueron 9 días de rodaje muy bonitos e intensos.
Rodar en una sala como La Paloma jugaba muy a favor en la mayoría de cosas, pero también era un handicap para otras, sobre todo a la hora de organizar los espacios para guardar material, preparar sets, efectos de lluvia de nieve y confeti…
Este caso quiero agradecer muchísimo a Carles Berga todo lo que aprendí esos días. La vida siempre nos pone a las personas adecuadas cerca para que podamos dar los pasos adelante que nos toca hacer y, este proyecto a su lado, fue un antes y un después para mí, en muchos aspectos. Gracias gigantes también a Anna Molins, por las horas de caminata juntas y por ser tan guay, es muy bonito descubrir nuevas amistades. Y gracias, de nuevo, a Lluís Danés, por conseguir tanta magia con cada proyecto que hace y permitirme estar presente.

Publicado en Art