Producció VIDEOCLIP STAY HOMAS

 • Direcció: Cristóbal Quesada
 • Direcció de Fotografía: Manuel Rico
 • Producció: Natàlia Bertran
 • Productora: Terralstudio

Videoclip OUT NOW. Ja el tenim aquí, de seguida que pugui escric una mica de crònica, però avanço que serà «quina meravella treballar amb aquests nois, quant de talent, de diversió i de COR en tot el que fan». Gràcies enormes al Cristóbal per confiar en mi!.

Unes imatges de Making off

Producció Premis Temps de les Arts

 • Direcció: Lluís Danés
 • Direcció de Fotografía: Anna Molins
 • Producció executiva: Sandra Danés
 • Producció: Gerard Aguiló, Isabel Bassas i Natàlia Bertran
 • Productora: Santa Mandra

CAT: Es diu que hi ha la família on neixes i la família que esculls, oi? Doncs també hi ha la família amb la que esculls rodar, i tinc clar que sempre que em truquin de Can Danés, diré que sí. 🙂

Hem rodat l’entrega de la Segona Edició dels Premis Temps de les Arts que organitzen la Fundació Francesc Eiximenis amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i la Federació Llull, que s’emet simultàniament per TV3 i per la Xarxa de Televisions Locals a finals de novembre de 2022.

Les tasques de producció executiva van anar a càrreg de la Sandra Danés, i el Gerard, la Isabel i jo ens vam repartir part de la prèvia i la producció de les quatre jornades de rodatge a l’edifici Llotja de Mar de Barcelona: unes 20 persones entre lliuradores de premis i premiades, 6 actors i actrius, 10 actuacions musicals i unes 10 actuacions de grups de cultura popular vinguts de tots els territoris de parla de llegua catalana: València, Balears, Catalunya Nord i l’Alguer. En total van passar unes 170 persones convidades a rodar durant aquestes 4 dies.

Una de les meves tasques era encarregar-me de la organització de la producció al Set i així vaig poder gaudir de totes les actuacions i, com sempre que treballo amb en Lluís, els meu cor es va omplir de bellesa i art.

Ja ho vam fer en directe però des d’aquí repeteixo el «GRÀCIES» a tot l’equip per la feinada i el bon humor, gràcies també al Catering de Toni Tasta’m i al Lluís per com ens ho va posar de fàcil, i envio un desitg per tornar a coincidir ben aviat amb tots vosaltres.

Producció nou spot xiaomi

 • Direcció: Guillermo Madurga
 • Direcció de Fotografía: Iván V. Jiménez
 • Producer: Nil Santané
 • Cap de producció: Rubén Campos
 • Productora: Redwood Films

CAT: Una cosa és treballar i passar-ho bé mentre ho fas i l’altra és sentir-te com si estiguéssis rodant amb amics.

De sobte la vida et fa matx vibracional amb les persones de l’equip i, com es pot veure a les fotos, després hi posa un dosi de moviment climàtic extra que encara fa que l’experiència sigui més intensa. XD

Rodar un spot publicitari per Xiaomi com a Ajudant de Producció de l’estimat Rubén Campos ja era un gust abans de començar però, al moment que vaig entrar a l’oficina de Redwood i vaig conèixer el Nil i l’Iván el matx va ser instantani. Un equip jove i súper professional es va encarregar de gestionar totes les necessitats del client, que parlava amb nosaltres des de la Xina, i va aconseguir que tot sortís perfectament i que el resultat fos boníssim.

Les fotos del rodatge i el vídeo de l’spot parlen per sí sols. Gràcies pluja per fer-nos-ho passar tan bé i refrescar-nos en un dia de tanta calor! 🙂

ESP: Una cosa es trabajar y pasarlo bien mientras lo haces y otra es sentirte como si estuvieras rodando con amigos.

De repente la vida te hace match vibracional con las personas del equipo y, como se puede ver en las fotos, después pone una dosis de movimiento climático extra, que todavía hace que la experiencia sea más intensa. XD

Rodar un spot publicitario para Xiaomi como Ayudante de Producción de mi querido Rubén Campos ya era un gusto antes de empezar pero, desde el momento que entré en la oficina de Redwood y conocí a Nil e Iván, el match fue instantáneo. Un equipo joven y súper profesional se encargó de gestionar todas las necesidades del cliente, que hablaba con nosotros desde China, y logró que todo saliera perfectamente y que el resultado fuera buenísimo.

Las fotos del rodaje y el vídeo del spot hablan por sí solos. ¡Gracias lluvia por hacérnoslo pasar tan bien y refrescarnos en un día de tanto calor! 🙂

PRODUCCIÓN VÍDEO GALDERMA

 • Realización: Albert Barceló
 • Dirección de Fotografía: Norman Sol
 • Producción: Natàlia Bertran
 • Productora: Utopic
 • Agencia: Umbilical Minds

Rodar para una marca como Galderma fue un reto. En este caso organicé personalmente el casting y, teniendo en cuenta todas las necesidades del cliente, después de bastante trabajo encontramos a Júlia, nuestra modelo, que encajaba perfectamente en lo que estábamos buscando.

Demostración del producto en directo, líneas muy limpias, todo el equipo con mil ojos para fijarse en que hasta los más mínimos los detalles salían perfectos por cámara… todo se pudo conseguir gracias, como siempre, al buenísimo trabajo de Albert, Norman e Imma Capell, un equipo 10.

Producción vídeo RRSS Volkswagen

 • Realización: Nahum Cantallops
 • Dirección de Fotografía: Nahum Cantallops y Xavier Sivecas
 • Producción: Federico de Linos y Natàlia Bertran
 • Productora: Ragtime Films
 • Agencia: DDB.

En plena ola de calor del verano 2022 rodamos un vídeo para las Redes Sociales de Volkswagen del coche eléctrico ID. 4. Fue una maravilla contar con Bea de Set Animals y con sus perritos, con la preciosa casa que Bruno de Spot Locations nos consiguió y con el equipazo que hicimos con Nahum, Xavier y Joanet.

Por las fotos podéis ver que fue un ¡muy buen día de rodaje!

producció commercial utopic

 • Realització: Albert Barceló
 • Direcció de Fotografía: Pol Turrents
 • Producció: Sara Chuang i Natàlia Bertran
 • Productora: Utopic
 • Agency: Umbilical Minds

CAT: Rodatge i pintura, combinar dues de les coses que més m’agraden, és un luxe.

Sempre és un repte entrar en un projecte quan ja està avançat però, en aquest cas, que vaig haver de substituïr a la cap de producció, la Sara, una setmana abans del rodatge, tot va ser fàcil i ens vam entendre perfectament. Gràcies a ella i a l’Abert i l’Oriol d’Utòpic, la productora.

Dues localitzacions en un dia, una d’elles l’estudi del pintor David Casallachs al barri Gòtic de Barcelona i l’altra, l’agència i client Logic-design al Poblenou, van sumar moltíssim a l’estètica i objectiu del producte i, sobretot, al desenvolupament del dia.

Gràcies al Pol Turrents per la bonica feina d’il.luminació i al Marc Anglès pel meravellós atrezzo dels espais, va ser un plaer descobrir la teva visió, veure com treballes i intercanviar valoracions de com col.locar els elements. Amb l’actriu, la Laura Baixauli, era la segona vegada que coincidíem en poc temps i vam tornar a riure i a passar-nos-ho molt bé treballant. Quin plaer els projectes tan cuidats estèticament! Gràcies!

ESP: Rodar y pintar, combinar dos de las cosas que más me gustan, es un lujo.

Siempre es un reto entrar en un proyecto cuando ya está avanzado pero, en este caso, que tuve que sustituir a la jefa de producción, Sara, una semana antes del rodaje, todo fue fácil y nos entendimos perfectamente. Gracias a ella y a Abert y Oriol de Utopic, la productora.
Dos localizaciones en un día, una de ellas el estudio del pintor David Casallachs en el barrio Gòtic de Barcelona y la otra, la agencia y cliente Logic-design en el Poblenou, sumaron muchísimo a la estética y objetivo del producto y, sobre todo, al desarrollo del día.
Gracias a Pol Turrents por el bonito trabajo de iluminación y a Marc Anglès por el maravilloso atrezzo de los espacios, fue un placer descubrir tu visión, ver cómo trabajas e intercambiar valoraciones de cómo colocar los elementos. Con la actriz, Laura Baixauli, era la segunda vez que coincidíamos en poco tiempo y volvimos a reír y a pasarlo muy bien trabajando. ¡Qué placer trabajar en proyectos tan cuidados estéticamente! ¡Muchas gracias!.

Art TV Commercial «Letona»

 • Direcció: Roger Villarroya
 • Direcció de Fotografia: David Valldepérez
 • Direcció d’Art: Natàlia Bertran
 • Productora: Houston Films
 • Agency: Apple Tree Communications

CAT: El passat febrer de 2022 vaig rebre el regal de portar la direcció d’Art del nou spot, per TV i xarxes, de Letona. Va ser una gran experiència plena d’aprenentatges i amb un equip meravellós.

El projecte tenia alguns reptes, no per la dificultat de cadascuna de les coses a fer, si no, com acostuma a passar en aquests casos, pel fet que hagi de funcionar tot a l’hora en un sol dia de rodatge.

Imatge de Letona.es

Gràcies al fantàstic equip que érem vam aconseguir: attrezzar espais tant interiors com exteriors que no tenien ni la funció ni l’estil que buscàvem amb l’spot, adaptar antigues fotografies a etiquetes i cartells decoratius per a ampolles de llet, murs i parets, recuperar elements originals de la marca i fer-los servir, vinilar camions, aconseguir les textures i la línia cromàtica que s’havia proposat i un llarg etcètera que podeu veure en aquest recull fotogràfic.

<- Imatge de Letona.es

Dins la direcció d’Art, una de les coses que més m’agraden és la transformació dels espais. Com un espai o un element canvia completament amb la nostra intervenció, em resulta fascinant. Aquí deixo un Before/After dels canvis que vam fer per a aquest spot.

El procés de transformació d’aquest espai exterior de pas convertit en la terrassa d’un Bar, la incorporació del camió i de tots els elements que van acabar jugant durant el rodatge, fa que estiguem molt satisfetes del resultat.

Before/After BAR EXTERIOR
Before/After CAFETERIA

Passar d’un bar de copes a una cafeteria amb encant no només va significar canviar els elements propis que es veien en primer terme, si no també les cortines, afegir cartelleria de la marca adaptada de fotografies antigues i altres elements que, junt amb la preciosa feina del David Valldepérez amb la llum, vam aconseguir crear l’espai que estàvem buscant.

Molta més feina i més ganes van acabar amb el bonic resultat que podeu veure en la resta de fotografies que afegeixo i amb el vídeo de l’spot per a TV.

Gràcies a la Yara González, la meva ajudant, al David Mauri i al Jordi Güell de Houston Films per la confiança i el tracte, a l’Anna Casals, Ajudant de Direcció, per la bona sintonia i els riures, i al Director, el Roger Villarroya, per fer-me créixer i eixamplar-me el cor amb cada proposta. Gràcies!

ESP: El pasado febrero de 2022 recibí el regalo de llevar la dirección de Arte del nuevo spot, para TV y redes, de Letona. Fue una gran experiencia llena de aprendizajes y con un maravilloso equipo.
El proyecto tenía algunos retos, no por la dificultad de cada una de las cosas a hacer, sino, como suele ocurrir en estos casos, por el hecho de que tenga que funcionar todo a la vez en un solo día de rodaje.

Gracias al fantástico equipo conseguimos: atrezzar espacios tanto interiores como exteriores que no tenían ni la función ni el estilo que buscábamos para el spot, adaptar antiguas fotografías a etiquetas y carteles decorativos para botellas de leche, muros y paredes, recuperar elementos originales de la marca y utilizarlos, vinilar camiones, conseguir las texturas y la línea cromática que se había propuesto y un largo etcétera que puede ver en esta recopilación fotográfica.
En la dirección de Arte, una de las cosas que más me gustan, es la transformación de los espacios. Como un espacio o elemento cambia completamente con nuestra intervención, me resulta fascinante.

El proceso de transformación de un espacio exterior de paso convertido en la terraza de un Bar, la incorporación del camión y de todos los elementos que terminaron jugando durante el rodaje, hace que estemos muy satisfechas del resultado.
Pasar de un bar de copas a una cafetería con encanto no sólo significó cambiar los elementos propios que se veían en primer término, sino también las cortinas, añadir cartelería de la marca adaptada de fotografías antiguas y otros elementos que, junto con la precioso trabajo de David Valldepérez con la luz, conseguimos crear el espacio que estábamos buscando.
Mucho más trabajo y más ganas acabaron con el bonito resultado que se puede ver en el resto de fotografías y con el vídeo del spot para TV.

Gracias a Yara González, mi ayudante, David Mauri y Jordi Güell de Houston Films por la confianza y el trato, a Anna Casals, Ayudante de Dirección, por la buena sintonía y las risas, y al Director, Roger Villarroya, por hacerme crecer y agrandarme el corazón con cada propuesta suya. ¡Gracias!

Art ONLINE Commercial

 • Realitzador: Jordi Papasey
 • Producció: Alba Aguilar
 • Productora: Broadcaster Agency

CAT: El passat mes de novembre de 2021 em vaig encarregar de l’Art i l’atrezzo d’aquest spot publicitari, va ser una experiència bonica i divertida, moltíssimes gràcies Alba per confiar en mi!

ESP: El pasado mes de noviembre de 2021 me encargué del Arte y el atrezzo de este spot publicitario, fue una experiencia bonita y divertida, ¡muchísimas gracias Alba por confiar en mí!

Producció TV show «Persona Infiltrada»

 • Direcció: Tono Hernàndez
 • Cap de Producció: Rubén Campos
 • Productora: Veranda

CAT: De juliol a octubre del 2021 vaig treballar al rodatge de la tercera temporada del programa-concurs «Persona Infiltrada» com a Assistent de les persones VIP’s convidades . En el format del programa la persona convidada passa 12 hores amb una família, fent diferents activitats, i al final del dia ha de descubrir quin membre no pertany realment a la família, i, per tant, és infiltrada.

Tot l’equip va estar molt unit i la quantitat d’hores que hem passat junts ha estat, pel meu gust, un plaer enorme. Va ser un estiu molt intens i ple de gent meravellosa, vull agraïr especialment al Rubén Campos i a la Diana Martínez per fer la feina tan fàcil i ser tan guais. Petons i salutacions especials també per al David Bretones, la Marta Torné i per l’estimat Quique, de la Fábrica de Carbón, per ser tan bonic per dintre i per fora.

Acompanyar convidades en un rodatge llarg sempre és un repte, crec però, que en aquesta ocasió, l’hem passat amb nota. Estic feliç d’haver connectat tant amb tots vosaltres (i més que no apareixen en aquestes fotografies) i haver fet que, un llarg dia de calor, esdevingui el més còmode i divertit possible, una abraçada gegant!.

ESP: De julio a octubre de 2021 trabajé en el rodaje de la tercera temporada del programa-concurso «Persona Infiltrada» como Asistente de las personas VIP’s invitadas. En el formato del programa la persona invitada pasa 12 horas con una familia, realizando diferentes actividades y, al final del día, debe descubrir qué miembro no pertenece realmente a la familia, y, por tanto, está infiltrada.
Todo el equipo estuvo muy unido y la cantidad de horas que pasamos juntos fue genial, un verano muy intenso y lleno de gente maravillosa. Quiero agradecer especialmente a Rubén Campos y a Diana Martínez por hacer el trabajo tan fácil y ser tan geniales. Besos y saludos especiales también para David Bretones, Marta Torné y para el querido Quique, de la Fábrica de Carbón, por ser tan bonito por dentro y por fuera.
Acompañar invitadas en un rodaje largo siempre es un reto, y creo que, en esta ocasión, lo hemos pasado con nota. Estoy feliz de haber conectado tanto con todos vosotros (y más que no aparecen en estas fotografías) y haber hecho que, un largo día de calor, se convierta en lo más cómodo y divertido posible, ¡un abrazo gigante!.