Producció nou spot xiaomi

  • Direcció: Guillermo Madurga
  • Direcció de Fotografía: Iván V. Jiménez
  • Producer: Nil Santané
  • Cap de producció: Rubén Campos
  • Productora: Redwood Films

CAT: Una cosa és treballar i passar-ho bé mentre ho fas i l’altra és sentir-te com si estiguéssis rodant amb amics.

De sobte la vida et fa matx vibracional amb les persones de l’equip i, com es pot veure a les fotos, després hi posa un dosi de moviment climàtic extra que encara fa que l’experiència sigui més intensa. XD

Rodar un spot publicitari per Xiaomi com a Ajudant de Producció de l’estimat Rubén Campos ja era un gust abans de començar però, al moment que vaig entrar a l’oficina de Redwood i vaig conèixer el Nil i l’Iván el matx va ser instantani. Un equip jove i súper professional es va encarregar de gestionar totes les necessitats del client, que parlava amb nosaltres des de la Xina, i va aconseguir que tot sortís perfectament i que el resultat fos boníssim.

Les fotos del rodatge i el vídeo de l’spot parlen per sí sols. Gràcies pluja per fer-nos-ho passar tan bé i refrescar-nos en un dia de tanta calor! 🙂

ESP: Una cosa es trabajar y pasarlo bien mientras lo haces y otra es sentirte como si estuvieras rodando con amigos.

De repente la vida te hace match vibracional con las personas del equipo y, como se puede ver en las fotos, después pone una dosis de movimiento climático extra, que todavía hace que la experiencia sea más intensa. XD

Rodar un spot publicitario para Xiaomi como Ayudante de Producción de mi querido Rubén Campos ya era un gusto antes de empezar pero, desde el momento que entré en la oficina de Redwood y conocí a Nil e Iván, el match fue instantáneo. Un equipo joven y súper profesional se encargó de gestionar todas las necesidades del cliente, que hablaba con nosotros desde China, y logró que todo saliera perfectamente y que el resultado fuera buenísimo.

Las fotos del rodaje y el vídeo del spot hablan por sí solos. ¡Gracias lluvia por hacérnoslo pasar tan bien y refrescarnos en un día de tanto calor! 🙂