Producció Premis Temps de les Arts

  • Direcció: Lluís Danés
  • Direcció de Fotografía: Anna Molins
  • Producció executiva: Sandra Danés
  • Producció: Gerard Aguiló, Isabel Bassas i Natàlia Bertran
  • Productora: Santa Mandra

CAT: Es diu que hi ha la família on neixes i la família que esculls, oi? Doncs també hi ha la família amb la que esculls rodar, i tinc clar que sempre que em truquin de Can Danés, diré que sí. 🙂

Hem rodat l’entrega de la Segona Edició dels Premis Temps de les Arts que organitzen la Fundació Francesc Eiximenis amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i la Federació Llull, que s’emet simultàniament per TV3 i per la Xarxa de Televisions Locals a finals de novembre de 2022.

Les tasques de producció executiva van anar a càrreg de la Sandra Danés, i el Gerard, la Isabel i jo ens vam repartir part de la prèvia i la producció de les quatre jornades de rodatge a l’edifici Llotja de Mar de Barcelona: unes 20 persones entre lliuradores de premis i premiades, 6 actors i actrius, 10 actuacions musicals i unes 10 actuacions de grups de cultura popular vinguts de tots els territoris de parla de llegua catalana: València, Balears, Catalunya Nord i l’Alguer. En total van passar unes 170 persones convidades a rodar durant aquestes 4 dies.

Una de les meves tasques era encarregar-me de la organització de la producció al Set i així vaig poder gaudir de totes les actuacions i, com sempre que treballo amb en Lluís, els meu cor es va omplir de bellesa i art.

Ja ho vam fer en directe però des d’aquí repeteixo el «GRÀCIES» a tot l’equip per la feinada i el bon humor, gràcies també al Catering de Toni Tasta’m i al Lluís per com ens ho va posar de fàcil, i envio un desitg per tornar a coincidir ben aviat amb tots vosaltres.